Hallickars ord finns överallt

av Rebecca Mott

Jag har varit borta från min blogg för att möta sorgen inom mig. Jag har varit så stillsam som möjligt, och låtit mina känslor växa efter att ha varit emotionellt död som prostituerad. Det är svårt att stanna upp och bearbeta sorgen när orden från hallickar dominerar överallt. De talas överallt i media, de finns inom de flesta TV draman eller filmer, de hörs när man sitter på ett fik eller när man vandrar nedför gatan.

Hallick språket har blivit ett accepterad språk av de flesta inom liberal/vänster kulturen, som tragiskt nog inkluderar feminister också. Det är ett språk som förgiftar alla dem som har varit lyckosamma nog att överleva sex handeln och som strävar efter verklig frihet för alla prostituerade.

SEX ARBETE/ARBETARE, har blivit det politiskt korrekta när man talar om alla inuti sex handeln. Det talas utan att tänka, det talas som om det är det enda värdiga sättet att beskriva prostituerade. Dessa ord sägs och skickar knivar in i hjärtan på alla som överlevt sex handeln, det talas och lägger munkavel på vår frihet och möjlighet att prata över hallickars ord.

Sex arbete/arbetare är en term som formades i New York av hallickar i ett försök att säga att vad de gör inte bara är legitimt men också harmlöst. Det formades för att göra manligt våld osynligt, att göra alla former av proftjägares kontroll osynligt, att göra sexköpare til en grupp som är missförstådda och egentligen är gentlemän.

Sex arbete/arbetare är språket av hat och slaveri. Men vänstern och många liberala feminister tog termerna och gjorde om till sina egna och genom att göra detta glömde de av eller helt enkelt valde att inte bry sig att termerna ägs av hallickar. Istället så gör de den falska anklagelsen att sex arbete är att bygga en säker miljö för den prostituerade klassen. Det här är inget annat än stora lögner.

När liberala feminister och vänstern fantiserar om sex arbetare så är det alltid den udda bilden av den glada horan eller eskortkvinnan, den urgamla manliga fantasin som döljer allt manligt våld och döljer villkoren för den prostituerade klassen. Det är bilden/fantasin av en medel klass eller över klass vuxen prostituerad som är lycklig över sitt liv. Det är bilden/fantasin att det inte bara är prostitution inomhus men också alltid rikligt betalt som och man alltid utför sexuella tjänster med glädje. Det är bilden/fantasin att dessa prostituerade älskar att utföra sexuella handlingar eller att sexuella handlingar görs mot dem som ”goda” kvinnor inte gör.  Det är en bild/fantasi som tillåter våldet inom prostitutionens väggar att tillåtas hända hela tiden, överallt — men vänstern och liberala feminister vänder ryggen åt detta, och antar det är en vald livsstil.

Detta avskyvärda språk sexarbete / arbetare når sin peak när allt blir till minderåriga sex arbetare, migrerande sexarbetare, överlevnads sexarbete och så många andra termer av hat. Det är språket självaste George Orwell skulle känna igen.

Jag orkar inte längre skriva sorgen finns överallt…

Översatt från http://rebeccamott.net/2014/03/26/pimp-words-are-everywhere/

 

Det här inlägget postades i Main Category och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s